For eiere av Peugeot

Selskapet Peugeot – Fransk bilprodusenten, en av de største i Europa. Under dag en del av PSA Peugeot Citroen bekymring. Peugeot er forskjellig fra økologisk produksjon (det er et minimalt innhold av CO2 i avgassen). I dag, Peugeot forhandler nettverk som dekker 150 land.
Peugeot

Franske ingeniører Peugeot familien var opptatt Manufaktura industrien i begynnelsen av det 18. århundre i det 19. århundre “Brødre og sønner Peugeot» hell lanserte produkter smed moarele lærebøker og kaffekverner, sykler. Page bilhistorie familiebedrift startet av Armand Peugeot, som elsket de nyeste trendene i bransjen, og i 1889 har selskapet bygget sin første familie, tre-hjuls kjøretøy med en dampmaskin.

I løpet av det 20. århundre bilen selskapet Peugeot utvikler seg i to retninger: produksjon av raske biler og racing fått utviklet en enkel, pålitelig og rimelig bybil, som er grunnen til at selskapet holder seg oppe selv under den store depresjonen.

Peugeot i dag – er et selskap som erobret verden. Fransk bil merker fire ganger blitt anerkjent som den beste i Europa, og spesielt utstillingslokale i Paris og Berlin selskapet viste de nyeste trendene i bilindustrien idrett.

Peugeot serien vil tilfredsstille de mest krevende kundene: markedet er bredt representert i kroppstype sedant bil og vogn, coupe og cabriolet, roadster og kombi, SUV og crossovers. I tillegg Peugeot – er Europas største produsent av scootere, motorsykler, scootere og sykler.

Eventuelt kan være biler som er utstyrt med Peugeot panoramatak, Parkeringskontroll “blindsone” speil lagring med automatisk bakspeilet dimming og på egen hånd.
De beste delene av Peugeot

Takket være konservativ omsorg, kvalitet og pålitelig fransk bil, er det mulig å gi ham et langt liv og din – gleden av bruk. Dette vil bare trenge kvalitet drivstoff og reservedeler for Peugeot. De kan finnes i vår nettbutikk.

Kjøp bildeler for Peugeot, får vi for å sikre kvaliteten av hvert produkt, samt bonuser og rabatter. Peugeot har allerede redusert sin produksjon? Ikke noe problem! Reiser spørsmålet om vår tekniske support døgnet rundt, og kvalifiserte konsulenter vil hjelpe deg å finne de riktige reservedeler faktisk bilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *